A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675212.2556.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Se pregateste o noua suspendare? Vezi decizia USL
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
16-04-2013, ora 17:18

Se pregateste o noua suspendare? Vezi decizia USL

Articol de Cristian Amariei

USL doreste reducerea pragului de prezenta pentru validarea unui referendum de la 50% la 30%, depunand in acest sens un proiect legislativ la Senat. Daca initiativa va fi adoptata, noua lege se va aplica tuturor tipurilor de referendum, inclusiv cel pentru demiterea presedintelui Romaniei.

Anul trecut, demersul de demitere a presedintelui Traian Basescu nu a fost validat, deoarece la referendum nu s-au prezentat 50% plus unu din cei prezenti pe listele electorale permanente. Cei din USL sustin ca modificarea legii referendumului era necesara pentru validarea referendumului pentru revizuirea Constitutiei.

Anuntul privind depunerea acestei initiative legislative a fost facut de deputatul Florin Iordache, care a spus ca USL a depus la Senat un proiect legislativ privind scaderea pragului de prezenta pentru validarea unui referendum de la 50% la 30%.

Integral pe gandul.info

foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii