A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830374.3238.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Se intampla in Romania. A MURIT de trei ani, dar este EXECUTAT SILIT pentru o amenda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-12-2014, ora 10:09

Se intampla in Romania. A MURIT de trei ani, dar este EXECUTAT SILIT pentru o amenda

Articol de Cristian Amariei
Familia unui barbat din Arad care a murit in urma cu mai bine de trei ani a primit o somatie de executare silita pe numele acestuia, pentru o amenda de 96 de euro primita de la CNADNR pentru lipsa rovinietei, amenda sosind la o luna dupa ce barbatul si-a pierdut viata intr-un accident rutier.

Pe adresa lui Ioan Belghir, care a decedat in 9 iulie 2011, a sosit, zilele trecute, o somatie de executare silita pentru o amenda de 96 de euro primita pentru lipsa rovinietei. Amenda a fost primita la o luna de la deces, iar familia contravenientului sustine ca nu stia nimic despre asta.

Amenda pe numele barbatului a fost trimisa la locuinta acestuia in august 2011, la o luna de la decesul aradeanului. Barbatul, in varsta de 58 de ani, si sotia acestuia, de 56 de ani, se intorceau in Arad de la Baile Felix, iar pe DN 79 el a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un copac. Barbatul a murit in accident, dar autoritatile tin mortis sa il taxeze pentru ca a circulat fara rovinieta, iar in somatia trimisa pe adresa sa este amenintat chiar ca va fi executat silit "cu jandarmii", potrivit spuselor fiicei sale. Mai mult, din somatie reiese ca pe langa amenda de 96 de euro, trebuie achitate si cheltuielile cu executarea silita, in suma de 506 lei. Potrivit executorului, mostenitorii barbatului trebuie sa achite amenda si cheltuielile pentru care sunt executati silit.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii