A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815241.9636.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scrisorile Nadiei au ajuns in mainile securistilor! Ce ii scria Stefan Banica Jr dupa ce a lasat-o gravida!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-11-2014, ora 12:26

Scrisorile Nadiei au ajuns in mainile securistilor! Ce ii scria Stefan Banica Jr dupa ce a lasat-o gravida!

Articol de Madalina Irimia
Dupa fuga Nadiei din Romania, securistii au confiscat scrisorile de dragoste pe care gimnasta le primea de la Stefan Banica jr. In ultima dintre acestea, depusa la dosarul sportivei de la CNSAS, artistul ii cerea iubitei lui sa pastreze o sarcina.

Nadia Comaneci a implinit, miercuri, 53 de ani. O viata in care reputata noastra sportiva a trait si bune si rele. De la primul 10 din istoria gimnasticii, cel obtinut de micuta romanca din Onesti la Jocurile Olimpice de la Montreal (1976), pana la fuga din tara, Nadia a trait la extreme, iar viata ei a fost un subiect de carte. Cu mai putin de o luna inainte de Revolutia din 1989, in noaptea de 27 spre 28 noiembrie, gimnasta fugea din tara prin Ungaria. In urma ei ramaneau cei din familie, prietenii, amintirile sportivei si un imens scandal pe care partidul a incercat sa-l mascheze cat mai bine.

De altfel, regimul lui Ceausescu a fost principalul motiv pentru fuga Nadiei, mai ales ca s-a spus ca ar fi fost implicata intr-o relatie cu Nicu Ceausescu. Imediat dupa ce s-a aflat ca “regina de la Montreal” a parasit Romania, securistii au intrat pe fir.

Integral pe cancan.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii