A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832229.9108.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scrisoarea unei fetite care a supravietuit cutremurului din Amatrice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-09-2016, ora 11:44

Scrisoarea unei fetite care a supravietuit cutremurului din Amatrice

Articol de Cristian Amariei
O fetita de doar 7 ani, Annalisa, a fost salvata din dezastrul de la Amatrice, insa parintii ei au murit. Fetita se afla sub supravegherea voluntarilor de la Save the Children. Simtindu-se singura, Annalisa a compus o scrisoare catre Iisus care a fost preluata si de media italiana, potrivit imigrantul.it

„Fara de ei ma simt foarte singura. Aici noile mele invatattoare mi-au spus ca acum parintii mei sunt cu tine. Te rog, poarta-te frumos cu ei si imbratisaz-o pe mama din partea mea si spune-i ca abia astept s-o vad cat mai curand.

Aici totul s-a daramat, si camera mea cu jucarii, unde se afla si cetatea pe care tata mi-o construise, chiar daca spusese ca este indistructibila. Te rog, Iisus, daca poti, ai putea sa reconstruiesti casuta noastra ca sa putem sa ne intoarcem la cum eram inainte? si te mai rog, spune mamei si lui tata ca ii astept, ca sunt am obosit sa stau cu invatatoarele, chiar daca se comporta frumos si tin la mine.”

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade a avut loc la 03.36 ora locala (04.36 ora Romaniei), in Italia pe 24 august 2016. Cel putin 247 de persoane au murit, printre care multi copii, iar alte sute au fost ranite in urma cutremurelor produse in cursul noptii de marti spre miercuri in centrul Italiei. Zona a fost afectat de trei cutremure de suprafata - cu magnitudini de 6,0, 5,4 si 4,8 grade - urmate de zeci de replici.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  09.06.2017 16:45

wh0cd5591269 buy celexa online without prescription order amitriptyline Propecia

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii