ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-07-2014, ora 08:00

Scrisoarea de despartire devenita celebra pe Internet

Articol de Madalina Irimia

O scrisoare de despartire scrisa de o americanca dupa ce a descoperit de pe Facebook ca iubitul ei o insela a devenit foarte populara pe Internet, fiind preluata inclusiv de Huffington Post., care comenteaza ca este, probabil, cel mai amuzant bilet de adio.

Pe scurt, barbatul si-a lasat contul de Facebook deschis pe calculatorul la care avea acces si iubita lui, astfel ca aceasta a vazut un mesaj de la o alta femeie, care s-a dovedit a fi amanta partenerului ei.

Drept urmare, femeia inselata a decis sa stranga toate lucrurile iubitului ei si sa le ascunda in diverse locuri, provocandu-l pe barbat sa le gaseasca pe baza unor indicii legate de trecutul lor impreuna: spre exemplu, jocurile video au fost ascunse in locul in care cei doi s-au sarutat pentru prima data.

Iata traducerea scrisorii:

Buna, iubitule!

Ghici cine si-a lasat pagina de Facebook deschisa si a primit un mesaj de la Kelsi? Exact, tu! :) Stai linistit, nu am distrus nimic! De fapt, am fost atat de draguta, incat ti-am strans deja lucrurile! Si chiar am inventat un joc, pentru ca stiu ca iti place sa cauti lucruri (si femei). Iata unde iti poti gasi lucrurile:

Hainele tale se afla acolo unde ne-am intalnit prima data.

Jocurile tale video sunt acolo unde ne-am sarutat prima oara.

Laptopul tau este in locul din care am cumparat primul nostru joc video.

Televizorul tau este acolo unde “am mers pana la capat”.

Restul, inclusiv pozele noastre din ultimii 2 ani, se afla acasa la Kelsi.

Distractie placuta! A, desi eu nu am stricat nimic din lucrurile tale, nu pot garanta ca nu le va gasi altcineva inaintea ta. Cautare placuta!”.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii