A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661941.8105.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scoli de reeducare pentru elevii agresivi. Ce spune Ministerul Educatiei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-02-2013, ora 09:05

Scoli de reeducare pentru elevii agresivi. Ce spune Ministerul Educatiei

Articol de Madalina Irimia

Ministerul Educatiei a anuntat, joi, nu sustine infiintarea scolilor de corectie si nici nu are in vedere o asemenea tema pe agenda de lucru, precizarea venind dupa ce in presa a aparut informatia potrivit careia institutia ar avea un astfel de proiect.

Ministerul Educatiei Nationale considera ca masurile coercitive, precum acelea pe care le presupune scoala de corectie, nu sunt un raspuns in privinta corijarii comportamentelor care ies din norma sociala general acceptata, sustin oficialii institutiei.

In opinia Ministerului Educatiei, preventia actelor violente, antisociale, prin educatie si consiliere, prin conlucrarea intre scoala, parinti si elevi sunt elementele esentiale in corijarea atitudinii elevilor. "Sistemul de educatie, prin institutiile si reprezentantii sai, este chemat sa dea directii constructive pentru beneficiarii acestuia, elevii", arata, joi, Ministerul Educatiei intr-un comunicat de presa.

Solicitarea privind infiintarea scolilor de corectie ar fi fost formulata de catre federatiile din invatamant la discutiile cu ministrul Educatiei, dupa ce in scoli au avut loc mai multe cazuri de violenta, potrivit informatiilor aparute in presa.

Reprezentantii profesorilor ar fi sustinut infiintarea unor scoli de reeducare pentru elevii agresivi, pentru ca acestia nu se mai tem de scaderea notei la purtare sau de alte sanctiuni din regulamentul scolar.

Sursa: mediafax.ro

Foto: zi-de-zi.ro

     
Tag-uri: scoli, reeducare, elevi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii