ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-12-2013, ora 12:39

Schimbarea majora pe care ar putea sa o faca Facebook. Ce vor avea la dispozitie utilizatorii

Articol de Cristian Amariei

Mult discutatul buton "dislike" s-ar putea sa nu fie introdus niciodata de Facebook, insa un inginer al companiei a spus ca specialistii au experimentat o alternativa la "like", respectiv butonul "sympathize" (compatimesc).

Celor de la Facebook li s-a cerut de acum cativa ani o varianta mai putin vesela prin care sa se raspunda la postarea unui prieten care anunta o despartire, un deces sau chiar o zi proasta, in aceste situatii un "like" (imi place) fiind nepotrivit, relateaza The Huffington Post.

Aceasta solicitare a ajuns la urechile celor de la Facebook, iar in timpul unei conferinte de saptamana trecuta, Dan Muriello, inginer in cadrul companiei, a spus ca un alt angajat a experimentat introducerea butonului "sympathize".

Insa nu s-a spus clar daca acest buton va fi introdus de Facebook intr-un viitor apropiat sau mai indepartat. De-a lungul timpului, cei de la Facebook au spus ca au explorat mai multe idei noi, insa multe dintre acestea nu s-au materializat niciodata.

Dan Muriello a spus doar ca aceasta idee, a introducerii butonului "sympathize" a fost foarte bine primita de mai marii companiei, dar inca nu s-a pus deocamdata in practica.

Sursa: protv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii