ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-04-2013, ora 19:54

Schimbare fara precedent in meniurile KFC.Se va intampla curand

Articol de Madalina Irimia

KFC va lansa un curand o inovatie in meniu, adresata in special tinerilor foarte grabiti. Pentru inceput, produsul va fi disponibil numai in restaurantele din Statele Unite.

KFC vrea sa ofere clientilor sai “puiul fara oase”, pentru ca, sustine conducerea companiei, “tinerilor nu le plac oasele”, scrie Daily Mail.

Noul produs va fi o alternativa la cea traditionala si o portie va avea 490 de calorii. Bucatile de carne fara oase vor fi disponibile incepand cu data de 15 aprilie.

Ideea a venit in urma constatarii cresterii numarului de comenzi de nuggets, preferate de clienti pentru ca se consuma mult mai usor si rapid, neavand oase.

In curand, pieptul de pui, pulpele sau aripioarele clasice, cu oase, ar putea disparea defintiv din meniu.

Noul meniu va consta intr-o bucata de carne fara piele si os, servita cu paine alba sau neagra, iar carnea va fi numai muschi, taiat de pe os si va fi de doua ori mai mare ca un actual “strip” de la KFC.

Un meniu complet, care va include doua bucati de pui, un sos, un biscuit si o bautura va costa 4,99 dolari. Se va vinde insa si in “cosulet”, cate 4 sau 6 bucati de carne, la pretul de 14,99 dolari. Pretul este la fel ca in cazul puiului traditional.

KFC ofera si in prezent anumite meniuri “fara oase”: a introdus recent bucatele mai mici de pui, numite “chicken Bites”, dar si carne file, servita in sandivusuri. Acestea vor fi inlocuite cu noul meniu care va fi lansat in curand.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: meniu, KFC, clienti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii