A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818148.6384.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scena stranie la o televiziune din Danemarca. O tanara pur si simplu s-a "evaporat" din cadru. Ce explicatii are fata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-03-2016, ora 11:18

Scena stranie la o televiziune din Danemarca. O tanara pur si simplu s-a "evaporat" din cadru. Ce explicatii are fata

Articol de Madalina Irimia
O tanara a disparut pur si simplu din cadru, in timp ce Klavs Bruun Jorgensen - selectionerul nationalei Danemarcei de handbal feminin - acorda un interviu. In plan secund, fata dispare dupa ce o alta femeie trece prin fata ei.
Un interviu acordat luni de Klavs Bruun Jorgensen - selectionerul Danemarcei - a devenit mai celebru decat asteptarile initiale. Si nu pentru ca Jorgensen ar fi facut vreo declaratie spectaculoasa, ci pentru ceea ce s-a intamplat in plan secund. O tanara pus si simplu se ”evapora” din cadru, dupa ce o alta tanara trece prin fata ei. Momentul a fost filmat de cei de la Danish TV2 si s-a transformat in viralul saptamanii.

Potrivit celor de la Russia Today, nu exista semne ca filmuletul ar fi fost editat in vreun fel. Cea mai probabila explicatie este faptul ca tanara care dispare se deplaseaza in acelasi timp cu cea care trece prin fata ei. De altfel, la o vizionare atenta, se poate observa ca umbra ei pe podea ramane.

Tanara care dispare din cadru se numeste Trine Nielsen (s-a nascut Jensen), are 35 de ani, este handbalista si comentatori TV. Cei de la Danish TV2 au gasit-o si i-au cerut explicatii: ”Varianta mea este ca sunt mai rapida decant un ninja. Dar cel mai probabil a fost doar noroc. Este un clip amuzant si chiar as fi ras, daca i s-ar fi intamplat altcuiva”, a declarat Trine Nielsen pentru Danish TV2.

Sursa: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii