ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2014, ora 18:33

Scapa de ochii umflati cu 10 remedii naturiste

Articol de Madalina Irimia

Pielea din jurul ochilor este foarte subtire si sensibila si este important sa avem grija de ea in fiecare zi.

Din fericire, exista un numar mare de remedii simple naturiste care fac minuni pentru ochii umflati:

Pungi cu ceai rece

Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a fierbe apa si de a inmuia pliculete de ceai in ea. Se lasa sa se raceasca in frigider si apoi se pune pe ochi pentru a reduce umflatura. Nu este necesar sa se utilizeze ceai cu cafeina, dar cafeina va ajuta la reducerea pungilor intr-o masura si mai mare. Aceasta poate ajuta chiar la liniile fine si riduri.

Castraveti

Toata lumea stie despre aplicarea de felii de castravete pentru ochi pentru a reduce umflaturile, dar putini stiu ca exista un al doilea remediu, chiar mai eficient de a utiliza aceasta leguma pentru umflatura. Un suc, facut din castravete, va actiona ca un astringent foarte eficient. Doar se raspandeste in jurul ochilor si se lasa timp de cincisprezece minute inainte de clatire.

Cartofi

Credeti sau nu, cartofii sunt foarte buni pentru ochii umflati. Ei contin o enzima, numita catecholasa, care poate usura pielea si reduce cercurile intunecate asociate cu umflatura. Daca utilizati felii de cartofi reci, efectul de racire va ajuta, de asemenea, pentru a reduce umflatura. Puteti, de asemenea, face un piure de cartofi pentru a crea o pasta, care este chiar mai eficienta. Acest remediu dureaza aproximativ treizeci de minute.

Frunze de menta

Se pune cateva frunze de menta sub ochii. Efectul natural astringent de menta va ajuta la reducerea pungilor si reducea cercurilor intunecate. Acest tratament dureaza doar cinci minute, asa ca este de mare ajutor pentru oamenii care sunt in graba. Puteti amesteca menta zdrobita cu un pic de miere sau ulei de masline pentru a crea o pasta. Mierea are propriile sale efecte de infrumusetare, inclusiv proprietati antimicrobiene care pot reduce acneea.

Continuarea pe bewoman.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (4)  
canadian pharmacy east bay largo fl,  20.11.2023 23:29

canadian pharmacy drugstore canadian pharmacy east bay largo fl canadian pharmacy ed medications

   
candipharm,  12.12.2022 21:16

candipharm

   
tadalafil cost walmart,  08.06.2021 10:09

sublingual tadalafil tadalafil from india reviews how long does tadalafil last

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii