A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758663.4271.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scapa de 4 kilograme, in 10 zile, cu pepene rosu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2014, ora 12:29

Scapa de 4 kilograme, in 10 zile, cu pepene rosu

Articol de Madalina Irimia

Slabeste 4 kilograme in 10 zile cu fructul vedeta al acestui sezon - pepenele. Medicii nutritionisti spun ca acesta poate reprezenta gustarea ideala in perioada caniculara.

Un mare avantaj al acestui fruct este ca are un continut de apa de peste 90%, motiv pentru care poate fi folosit cu incredere in curele de slabire. Specialistii spun ca este o sursa excelenta de vitamina C, de vitamina A si de antioxidantii carotenoizi si licopen.

Persoanele care adopta dieta cu pepene rosu pot piede in jur de 4 kilograme in doar zece zile. Marele avantaj al acestui fruct este ca elimina toxinele din organism, accelerand procesul de ardere a grasimilor.

Dieta cu pepene dureaza 10 zile si pentru ca este una restrictiva, medicii nutritionisti recomanda ca acest regim sa fie tinut doar o singura data pe an.

Persoanele care aleg sa scape de kilogramele in plus apeland la dieta cu pepene rosu trebuie ca la micul dejun sa manance o felie de pepene rosu, 50 de grame de paine prajita si sa bea o cana de ceai sau de cafea indulcita cu miere sau lapte. In fiecare dimineata, timp de zece zile, trebuie sa serviti alimentele mentionate mai sus.

In prima zi de cura, la masa de pranz este indicat sa mancati 100 de grame de carne fiarta de vita, 100 de grame de orez fiert cu sos de rosii si la final o felie de pepene. La cina se recomanda 50 de grame de branza de vaci, o felie de paine prajita si pepene rosu dupa pofta inimii.

In a doua zi de regim la pranz este indicat sa mancati o felie de paine prajita, 50 de grame de piept de pui sau de curcan fiert si o felie de pepene rosu. Seara se recomanda sa mancati 100 de grame de peste slab la gratar, o felie de paine prajita si una de pepene rosu.

In a treia zi de regim la masa de pranz se recomanda sa serviti 30 de grame de spaghete cu sos de rosii si branza rasa si orice cantitate de pepene. La cina este indicat sa mancati o salata mare de legume si o felie de pepene rosu.

Panzul celei de-a patra zile consta intr-un castron de supa-crema de legume cu crutoane, 50 de grame de piept de pui fiert, o felie de paine prajita si o felie de pepene rosu. La ultima masa a zilei se recomanda sa serviti doi cartofi nature cu parmezan si verdeata si orice cantitate de pepene rosu.

In ziua a cincea, la pranz este indicat sa mancati 50 de grame de carne fiarta de vita, o portie de sote de ciuperci si orice cantitate de pepene rosu. Pentru cina este recomandat sa serviti 50 de grame de branza de vaci cu doua felii de paine prajita si pepene rosu fara limita de gramaj.

Pentru urmatoarele cinci zile de regim se vor respecta acelasi reguli mentionate mai sus.

Mai mult, specialistii in nutritie spun ca pentru ca rezultatele sa nu intarzie sa apara este indicat sa beti zilnic in jur de trei litri de apa. In plus, ultima masa a zilei trebuie servita cu cel putin trei ore inainte de ora de culcare.

Sursa: Gandul.info

     
Tag-uri: Dieta, vara, pepene rosu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii