A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835206.6827.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scandal la vestiare dupa Dinamo - Steaua: Hamroun, lovit de un dinamovist
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
07-03-2016, ora 09:11

Scandal la vestiare dupa Dinamo - Steaua: Hamroun, lovit de un dinamovist

Articol de Cristian Amariei
Derbiul dintre Dinamo si Steaua, disputat duminica seara, a continuat la vestiare, acolo unde algerianul Hamroun ar fi fost lovit de olandezul Romario.

Jugurtha Hamroun a fost unul dintre protagonistii partidei, el marcand golul Stelei in debutul meciului, pentru ca in partea secunda sa fie eliminat dupa un duel cu Steliano Filip si Paul Anton.

Extrem de nervos, algerianul ar fi incercat sa se razbune pe unul dintre jucatorii lui Dinamo, insa a sfarsit prin a fi lovit chiar el.

Surse citate de postul DigiSport sustin ca Hamroun ar fi incercat sa intre in vestiarul lui Dinamo pentru a-i aplica o corectie fizica lui Filip.

La cabine se afla insa si olandezul Romario Kortzorg, schimbat la pauza de Mircea Rednic, acesta fiind cel care l-a pus pe fuga pe stelist, nu inainte de a-i aplica o serie de palme.

Hamroun s-a retras in vestiarul Stelei dupa duelul neortodox, iar conflictul s-a incheiat.

Steaua si Dinamo au incheiat la egalitate, scor 1-1, in derbiul primei etape din play-off.

In minutul 84 al meciului, Hamroun si Filip s-au harjonit la marginea terenului, iar dinamovistul si-a pierdut cumpatul, luandu-l de ceafa pe stelist, gest care i-a adus cartonasul rosu.

Hamroun a primit doar un galben, insa pentru ca a continuat sa se certe cu adversarii a vazut si al doilea avertisment, fiind astfel trimis si el la cabine.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: scandal, dinamo, steaua
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii