A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673102.4881.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scandal la nationala Romaniei: Becali il arata cu degetul pe Iordanescu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
25-01-2016, ora 09:14

Scandal la nationala Romaniei: Becali il arata cu degetul pe Iordanescu

Articol de Cristian Amariei
Scandalul de la nationala Romaniei ia amploare dupa ce Gigi Becali, finantatorul Stelei, a anuntat ca nu se opune convocarilor.

Disputa dintre Steaua si echipa nationala a explodat duminica, dupa ce s-a aflat ca cei sase jucatori ai campioanei convovcati initial nu vor mai ajunge la prima reprezentativa.

Initial s-a spus ca Becali a intervenit si le-a interzis fotbalistilor sa mearga la nationala, insa latifundiarul sustine ca, in realitate, Anghel Iordanescu este cel care s-a razgandit.

"Nu-i adevarat, nici nu stiam eu ca nu merg la nationala, acum am aflat. Eu ii las pe jucatori la nationala, dar am inteles ca nu ii mai cheama tata Puiu", a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Iordanescu a convocat sase jucatori de la Steaua pentru stagiul de pregatire al echipei nationale, insa acestia nu s-au prezentat la reunirea lotului.

Stelistii au facut deplasarea in Turcia alaturi de Reghecampf si colegii lor de la club, semn ca nu intra in planurile selectionerului.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii