A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757247.2134.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sase masti naturale pentru o piele mereu tanara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2014, ora 15:06

Sase masti naturale pentru o piele mereu tanara

Articol de Madalina Irimia

Pielea matura are nevoie de o ingrijire speciala. Prevenirea semnelor de imbatranire si incercarea de a le face mai putin vizibile par sa fi devenit o preocupare majora pentru femeile trecute de 25 de ani.

Mastile care au la baza morcovul sunt o optiune minunata pentru femeile care se confrunta cu un ten cu puncte negre. Morcovul este si o foarte buna sursa de vitamina A, fiind inclus in diverse creme anti-imbatranire, potrivit becomegorgeous.com.

Astfel, dintr-un morcov mediu ras poate fi preparata una dintre cele mai simple masti anti-imbatranire, aceasta putand fi folosita pentru tratarea decolorarii inestetice a pielii. Preparatul poate fi aplicat pe zonele afectate si, ulterior, se maseaza pielea usor. Se lasa masca sa actioneze timp de 15 - 20 de minute si apoi se clateste cu apa calduta.

Mierea si faina de migdale pot fi de asemenea combinate pentru a se obtine o masca fina care se potriveste persoanelor cu tenul gras. De asemenea, amestecul este foarte bine tolerat si de catre tenurile sensibile.

O alta masca populara este si cea pe baza de ciocolata, care ofera o experienta relaxanta, pudra de cacao avand multe proprietati interesante care ar putea ajuta la intarzirea imbatranirii.

Amestecati pudra de cacao cu miere, iaurt si fulgi de ovaz pana obtineti o pasta consistenta. Acidul lactic din iaurt actioneaza ca un exfoliant bland, iar fulgi de ovaz ca un exfoliant profund.

Pe de alta parte, o masca din alge marine este benefica pentru o piele mai ferma. Se amesteca aloe vera cu alge marine si cateva picaturi de ulei de primula si se aplica pe zona fetei si pe cea a gatului. Se clateste dupa o jumatate de ora si se aplica o crema hidratanta.

O alta masca ce poate fi folosita pentru toate tipurile de ten este si una pe baza de suc de grapefruit cu cateva linguri de smantana. Pentru rezultate foarte bune, folositi aceasta masca de doua - trei ori pe saptamana.

Foto: cuidei.ro

     
Tag-uri: masca, ten, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii