A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834462.108.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sase arestari joi seara, la Bruxelles, in urma unor raiduri antiteroriste. Anuntul in legatura cu cei doi teroristi cautati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-03-2016, ora 10:06

Sase arestari joi seara, la Bruxelles, in urma unor raiduri antiteroriste. Anuntul in legatura cu cei doi teroristi cautati

Articol de Cristian Amariei
Operatiunile anti-teroriste in Europa continua. Capitala Belgiei fost joi-noapte impanzit de patrule ale politiei si serviciilor de securitate in cautarea celor 2 teroristi implicati in atentatele de marti.

Autoritatile au retinut 6 suspecti, dintre care 3 au fost incatusati chiar in fata Parchetului federal. In acelasi timp, in Franta politia a arestat un barbat care planuia un atac terorist de amploare .

Politia franceza a descins la mai multe adrese din jurul capitalei si sustine ca a reusit sa prinda un barbat care este suspectat ca planuia un atac de amploare in Paris. Autoritatile au evacuat un imobil in timpul operatiunii. Grav este faptul ca atacul putea fi pus in practica in orice moment, iar suspectul retinut facea parte din alta celula terorista fara nicio legatura cu cei implicati in atacurile de la Bruxelles sau Paris.

Cazeneuve, ministrul de Interne: "Barbatul arestat este un cetatean francez si este suspectat ca ar face parte dintr-un plan de atac la nivel inalt. Facea parte dintr-o celula terorista care planuia sa loveasca Franta. In acest moment nu este indicii ca ar fi avut legatura cu atacurile din Paris si Bruxelles. "

La aceeasi ora, la aproape 300 de kilometri distanta, in Bruxelles trupele antiteroriste descindeau la mai multe adrese in cautarea celor doi atacatori care au scapat din atentatele de la aeroport si de la metrou. 6 persoane au fost retinute insa nu se stie daca printre arestati se numara si cei doi teroristi.

Intre timp, Europa este sub cod rosu de alerta. In toate orasele mari au fost luate masuri suplimentare de siguranta. Iar directorul Europol a avertizat ca este posibil ca alti teroristi sa fie deja in interiorul continentului nostru.

Rob Wainwright, director Europol: "Este probabil sa fie si alti potentiali teroristi in Europa sau cel putin care au fost pregatiti de Statul Islamic in Siria si Irak pentru a fi trimisi in misiuni, asa ca suntem foarte atenti la posibilitatea de a mai avea alte atacuri teroriste in Europa".

Directorul Europol a declarat ca cel putin 5.000 de cetateni ai UE au calatorit cel putin o data in Siria si Irak.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  06.06.2017 21:00

wh0cd1740808 buy amitriptyline buy methotrexate buy adalat buy provera crestor sildenafil albendazole

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii