ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-09-2015, ora 16:02

Sarapova e blestemata! Incredibil ce a patit singura mare jucatoare pe care Simona Halep nu a invins-o niciodata

Articol de Cristian Amariei
Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a retras, luni, din partida cu sportiva ceha Barbora Strycova, locul 41 WTA, la scorul de 7-6 (1), 6-7 (4), 2-1, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Acesta a fost primul meci al rusoiacei din iulie, dupa turneul de la Wimbledon, la care a ajuns in semifinale. Ea nu a mai jucat de atunci din cauza unei accidentari la piciorul drept. Acum, Sarapova a acuzat dureri la incheietura mainii stangi si a cerut interventia fizioterapeutului la scorul de 1-0 in favoarea ei, in decisiv. In urmatoarea pauza, Sarapova a decis sa se retraga de pe teren, cand conducea cu scorul de 2-1, dupa doua ore si 43 de minute de joc.

Anul trecut, Sarapova a fost eliminata in optimi, la prima editie a Wuhan Open.

La Wuhan, principala favorita este Simona Halep, locul 2 WTA. Romanca va evolua, marti, impotriva rusoiacei Anastasia Pavliucenkova, locul 32 WTA, in mansa a doua a competitiei chineze.

Dupa retragerea Mariei Sarapova, jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, locul 11 WTA si cap de serie numarul 4, devine principala favorita pe partea inferioara a tabloului de simplu.

Toti iubitorii tenisului asteptau un ultim act intre Simona Halep si Maria Sarapova si multi specialisti estimau ca, in sfarsit, campioana noastra o va invinge pe rusoaica. in cele cinci confruntari anterioare "Masa" s-a impus de fiecare data in confruntarile cu sportiva din Constanta. Rusoaica e singura mare sportiva pe care Simona nu a invins-o niciodata.

Sursa: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii