ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-05-2014, ora 12:28

Sarapova: Am mai jucat cu Simona de doua ori, dar acum ea este la un alt nivel

Articol de Cristian Amariei

Jucatoarea rusa Maria Sarapova a declarat, duminica, dupa finala turneului de la Madrid castigata in fata Simonei Halep, ca a mai intalnit-o anterior pe romanca de doua ori, dar acum ea este la un alt nivel, ceea ce s-a vazut in primul set.

"Ce saptamana! Anul trecut am pierdut finala si imi doream foarte mult ca in acest an sa reusesc mai mult. A fost o saptamana fantastica. Am mai jucat cu Simona de doua ori, dar acum ea este cu adevarat la un alt nivel. Nu stiu cum am reusit. In primul set nu i-am pus probleme, acesta este tenisul pe care il poate juca ea. Stiam ca trebuie sa joc diferit dupa primul set pentru a castiga meciul. Pentru mine toate turneele sunt importante. Anul trecut am fost aproape, iar astazi nu am avut un prim set bun, dar stiam ca nu este totul terminat", a spus Sarapova, potrivit wtatennis.com.

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Romanca va primi un premiu de 342.600 de euro si 650 de puncte WTA pentru evolutia ei la turneul organziat de Ion Tiriac, in timp ce Sarapova va incasa un cec in valoare de 698.720 de euro si va obtine o mie de puncte WTA.

Simona Halep si Sarapova s-au mai intalnit pana in prezent de doua ori, in 2012, la Indian Wells si Beijing, in ambele meciuri impunandu-se sportiva din Rusia, in doua seturi. Rusoiaca a pierdut doar de trei ori in 50 de partide disputate pe zgura de la semifinalele French Open din 2011, de fiecare data in fata americancei Serena Williams.

Halep a jucat, duminica, pentru prima data o finala de turneu Premier Mandatory, cea mai importanta categorie dupa Grand Slam si dupa Turneul Campioanelor. Ea a mai jucat anterior in semifinalele unui turneu Premier Mandatory, la Indian Wells, in luna martie, meci pierdut in fata sportivei poloneze Agnieszka Radwanska.

Sursa: mediafax.ro

Foto: mondonews.ro, thehindu.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii