A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664171.9374.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sapte ritualuri ale diminetii pentru o zi excelenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-01-2014, ora 09:08

Sapte ritualuri ale diminetii pentru o zi excelenta

Articol de Madalina Irimia

Ziua frumoasa se cunoaste de dimineata. Nimic mai adevarat. Iar daca vrei o zi minunata planifica-ti una. Pentru ca daca tu nu ai un plan pentru tine, vei fi inclus in planul altuia. Prin urmare, organizeaza-te astfel incat sa nu lasi nimic la voia intamplarii, daca vrei sa ai o dimineata perfecta.

Iata cateva ritualuri care iti vor face o dimineata mai buna si, totodata, o zi mai frumoasa.

1. Bea apa

Poate parea un obicei ciudat la prima vedere, insa cei care l-au inclus in rutina lor il considera excelent. Imediat ce te dai jos din pat, bea un pahar mare cu apa rece. Un pahar mare de apa va declansa procesele mentale si fizice si, in plus, este primul pas in completarea necesarului zilnic de apa. Exista studii care au demonstrat ca un pahar de apa pe stomacul gol poate ajuta in cazul unor afectiuni precum durerea de cap, constipatia, surplusul de greutate.

2. Micul dejun

Un mic dejun plin de nutrienti este secretul pastrarii energiei pe parcursul intregii zile. Daca de obicei sari peste aceasta masa, incearca sa te trezesti cu cateva minute mai devreme si sa mananci putin. 15 minute in plus de somn nu vor creste prea mult nivelul energetic sau nu la fel ca in cazul in care ai fi mancat un mic dejun sanatos.

3. Stabileste-ti obiectivele zilei

Sa-ti stabilesti obiectivele pe ziua in curs este un obicei foarte bun. Sa decizi ceea ce vrei sa faci inseamna trecerea de la reactie la demararea unor actiuni care au o finalitate clara. Astfel, vei simti ca in fiecare zi faci progrese, oricat de mici ar fi acestea, pentru a avea viata ideala.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro.

Foto: evewaspartiallyright.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii