A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817508.1489.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Saptamana incepe cu frig si vant, dar nu pentru mult timp. Cand se vor inregistra primele temperaturi de VARA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-03-2015, ora 08:46

Saptamana incepe cu frig si vant, dar nu pentru mult timp. Cand se vor inregistra primele temperaturi de VARA

Articol de Madalina Irimia
Luni, 23 martie, vremea se va raci fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile din jumatatea estica, unde va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data.

In restul teritoriului, valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii martie. Astfel, se vor inregistra maxime de la 4...5 grade In Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14...15 grade, izolat, in vest si centru. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in zona montana, unde izolat va fulgui, iar noaptea in sud-vestul extrem, unde vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va prezenta unele intensificari in regiunile sudice si pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5 grade in vest. Dimineata si noaptea, local se va forma bruma si vor fi conditii de ceata.

Presiunea atmosferica va scadea in vest, nord si centru si va creste in rest.

Marti, 24 martie 2015

In tara, valorile termice, in crestere fata de intervalul anterior in toate zonele tarii, se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 7...8 grade pe litoral, pana la 17...18 grade in regiunile vestice si centrale, iar cele minime se vor situa intre -5 grade in estul Transilvaniei si 9 grade in sudul Banatului. Cerul va fi variabil spre senin, dar cu innorari in sud-vestul extrem, iar noaptea si in vest, unde izolat va ploua slab. Vantul va avea intensificari, indeosebi ziua, mai ales pe crestele montane, in Campia de Vest si pe litoral. In regiunile extracarpatice, spre sfarsitul intervalului, se va semnala ceata.
Presiunea atmosferica va scadea.

Miercuri, 25 martie

In tara, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, indeosebi in nord, nord-vest si centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade. innorarile, persistente in vest si in sud-vest, se vor extinde treptat in toate zonele tarii. Mai ales in a doua parte a zilei va ploua in Banat, Oltenia, Transilvania si in Muntenia si local in Crisana, iar noaptea si in restul teritoriului. in zona montana, indeosebi in cursul noptii, precipitatiile vor fi mixte. La inceputul intervalului, in est si in sud-est, se va semnala ceata. Vantul va prezenta intensificari la munte, in Banat, dar local si temporar si in restul teritoriului.

Joi, 26 martie

In tara, valorile termice vor continua sa creasca mai ales in regiunile extracarpatice si astfel, vremea va deveni deosebit de calda in toata tara. Temperaturile maxime vor fi de la 12 grade in delta, pana la 23...24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 2 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 11 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari. Temporar se vor semnala ploi slabe, ziua, local in nord-vest si izolat in sud-vest, centru si sud, iar noaptea, local in jumatatea sudica a tarii. Vantul va avea unele intensificari in cursul zilei pe crestele montane, dar local si in vest, centru si est.

Sursa: stirileprotv.ro
Foto: lideruldeopinie.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii