A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664811.4272.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Saptamana Mare. Ce este bine sa mananci in ultimele zile din Postul Pastelui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2016, ora 12:31

Saptamana Mare. Ce este bine sa mananci in ultimele zile din Postul Pastelui

Articol de Madalina Irimia
Persoanele care tin post pot include in alimentatie, in Saptamana Mare, fructe, legume, cereale, nuci si seminte ca acopera necesarul zilnic nutritiv de proteine, carbohidrati, lipide si vitamine.

Cateva variante de mic dejun de post ar putea fi: germeni de ovaz fierti cu fructe proaspete, musli cu suc proaspat de citrice sau salata de fructe proaspete, unt de arahide, magiun de prune, paine cu secara sau pasta de linte.

Pentru pranz puteti opta pentru ciorba de loboda cu bors de legume cu germeni de grau sau de ovaz, salata de cruditati cu seminte de dovleac, orez fiert cu salata de cruditati, mancare de fasole verde/galbena cu salata de rucola, andive, spanac, avocado proaspat cu salata verde si zeama de lamaie, cartof copt in coaja, legume inabusite, supa de linte, humus, fasole batuta.

Cina ar putea consta in ghiveci de legume, supa crema de legume, legume pe grill cu zeama de lamaie si usturoi, porumb fiert, mancare de leurda/stevie/spanac cu usturoi verde si mamaliguta, salata de radacinoase cu miez de nuca.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii