A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835143.6936.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Samsung Galaxy S4 impresioneaza de la prima atingere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-05-2013, ora 14:20

Samsung Galaxy S4 impresioneaza de la prima atingere

Articol de Cristian Amariei

Este considerat cel mai bun telefon mobil din lume, iar pentru a-l descoperi ai nevoie de cel putin o saptamana. Noi l-am avut la dispozitie o zi.

Samsung Galaxy S4 este cel mai nou si mai performant telefon al sud-coreenilor. La prima vedere este foarte similar cu Galaxy S3. Desi ecranul acestuia are 5 inch, fata de 4,8 inch la S3, Galaxy S4 este mai mic. Acesta are o carcasa din policarbonat si o rama metalica care te duce cu gandul la un concurent de al sau.

La interior, procesorul de 1,9 GHz si memoria RAM de 2 GB fac ca toate aplicatiile sa ruleze mai rapid fata de S3, iar diferenta dintre cele doua se observa cel mai bine atunci cand navighezi pe internet. Telefonul vine cu o camera foto de 13 MP si una frontala de 2 MP, 4G LTE, Wi-Fi, NFC, barometru, senzor de lumina, senzor de temperatura si umiditate, giroscop, senzor de proximitate, accelerometru si altele. Multe dintre aceste functii pot fi activate sau dezactivate atunci cand se efectueaza o miscare cu doua degete de sus in jos pe ecran.

Integral pe capital.ro

Foto: mashable.com

     
Tag-uri: Samsung, telefon, ecran
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii