ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2014, ora 15:47

Salarii de 3.500 euro pe luna, prime si ore suplimentare platite pentru romani in Germania

Articol de Cristian Amariei

O firma de recrutare cauta 20 de IT-isti romani dispusi sa munceasca in Germania. Vezi ce profiluri de candidati cauta angajatorii si pana cand primesc CV-uri pentru posturile disponibile in Germania.

O firma de recrutare cauta patru romani dispusi sa munceasca in Germania pe postul de system administrator IT, potrivit Economica.net. Esti potrivit pentru acest post daca ai lucrat cu tehnologii Microsoft precum Active Directory Services, .NET, DNS, ADS Group Policy, Microsoft Windows Server (2003/2008/2008R2), si Windows Desktop Systems (XP, Vista, 7).

Angajatorii din Germania recruteaza sapte romani pe acelasi post (system administrator IT), care sa aiba cunostinte despre sisteme server HP, precum DL Series si Blade Systems, despre iSCSI, Fibre Channel, Gigabit Ethernet si Microsoft Windows Server. Candidatul ideal pentru acest post are cunosinte solide despre SQL, Crystal Reporting Services si MS-SQL 2005.

O alta companie germana recruteaza patru romani pe postul de consultant Microsoft Dynamics NAV/CRM. Candidatul potrivit pentru acest post are experienta de lucru cu sisteme ERP, solutii CRM si .NET development si este expert Microsoft Dynamics CRM

Angajatorul din Germania oferteaza romanii interesati de aceste posturi cu salarii care pornesc de la 3.500 de euro pe luna, prime de vacanta si de Craciun. Munca de sarbatori, noaptea sau in zilele de duminica se plateste suplimentar, spun recrutorii.

Sursa: realitatea.net

Foto: business24.ro

     
Tag-uri: job, IT, Germania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii