A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834218.1867.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Salah Abdeslam le-a povestit anchetatorilor ca planuia sa se arunce in aer la Stade de France. Motivul pentru care nu a facut-o
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-03-2016, ora 11:31

Salah Abdeslam le-a povestit anchetatorilor ca planuia sa se arunce in aer la Stade de France. Motivul pentru care nu a facut-o

Articol de Cristian Amariei
Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, le-a spus sambata anchetatorilor belgieni ca a planuit sa se detoneze pe 13 noiembrie la Stade de France, dar ca s-a razgandit, a declarat procurorul Parisului, relateaza Reuters online.

"Salah Abdesalam a spus astazi (sambata), in timp ce era interogat de anchetatori ca, citez «a vrut sa se arunce in aer la Stade de France si ca a renuntat»", a declarat procurorul Francois Molins pentru presa, adaugand ca declaratiile initiale ale lui Abdeslam este necesar sa fie tratate cu prudenta.

Procurorul a spus ca, in cel mai rau caz, Abdeslam va fi predat Frantei dupa trei luni, dupa ce acesta a anuntat ca se va opune sa fie extradat in tara sa natala.

Abdesalam, in varsta de 26 de ani, a jucat un "rol central" in planificarea si logistica atacurilor armate si atacurilor sinucigase cu bomba comise la Paris si Saint-Denis, soldate cu 130 de morti, a mai spus Molins.

El a evocat o serie de calatorii in Europa - in iulie, septembrie, octombrie si noiembrie - in care francezul a transportat alte persoane legate de atacuri. Procurorul a declarat, de asemenea, ca Abdeslam a achzitionat detonatoare si apa oxigenata, utilizata pentru fabricarea unor explozivi.

"Primele sale declaratii, pe care este necesar sa le tratam cu precautie, nu ofera raspunsuri unei serii de intrebari la care Abdeslam va trebui sa raspunda, pentru a explica in special prezenta sa in arondismentul al XVIII-lea din Paris, pe 13 noiembrie, la ora (locala) 22.00 (23.00, ora Romaniei)", a declarat Molins.

"El va trebui sa explice, de asemenea, de ce a decis pana la urma sa-si abandoneze centura de explozivi", a adaugat procurorul.

Gruparea jihadista Statul Islamic (SI), care sustine ca a comis atacurile, a descris in mesajul prin care le-a revendicat fiecare dintre locurile atacate, inclusiv arondismentul al XVIII-lea din capitala franceza, dar unde nu a avut loc niciun atac.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: salah abdeslam
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii