A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829450.9804.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Saftoiu, noi dezvaluiri despre Udrea: „Era tensiune la Cotroceni, Basescu ne suspecta ca n-o integram”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
01-06-2015, ora 09:39

Saftoiu, noi dezvaluiri despre Udrea: „Era tensiune la Cotroceni, Basescu ne suspecta ca n-o integram”

Articol de Cristian Amariei
Traian Basescu il infiera pe Dorin Cocos pana in 2004, dar a uitat de el odata ce Elena Udrea i-a devenit apropiata, spune Adriana Saftoiu. Fostul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale a povestit, intr-un nou interviu, ca atmosfera la Cotroceni era tensionata deoarece Traian Basescu isi acuza consilierii ca nu o integreaza in echipa pe Elena Udrea, la acea vreme sefa Cancelariei.

"Presedintele Romaniei din 2005, care a fost unul dintre cei mai puternici opozanti ai PSD-ului in perioada 2000-2004, vorbea despre "mafia lui Adrian Nastase", erau Bittner, Petrache si Cocos si era intotdeauna un al patrulea, Gabriel Oprea. Sigur ca domnul Cocos dispare, usor-usor, din discursul adversarului lui Nastase, undeva la inceputul lui 2004. intre timp, doamna Udrea devine consilier PNL la Primaria Capitalei. Eram sigura ca in momentul in care o vom anunta pe Elena Udrea va aparea aceasta discutie despre faptul ca era sotia domnului Cocos. Asa s-a si intamplat atunci cand a angajat-o, dar a fost asumat de catre presedinte", spune Adriana Saftoiu.

Fostul purtator de cuvant de la Cotroceni descrie si atmosfera tensionata de la Palat.

"Era o tensiune in ideea ca presedintele ne suspecta ca n-o integram. (...) Am inteles foarte repede ca Elena Udrea era proiectul politic al presedintelui. Tristetea era ca n-o spunea, asumat", a mai spus Saftoiu.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii