ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2013, ora 17:42

Saftoiu: TVR va realiza impreuna cu Loteria Nationala o emisiune de tip bingo

Articol de Cristian Amariei

Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), a declarat, joi, ca TVR va realiza impreuna cu Loteria Nationala o emisiune "de tip bingo", care ar urma sa fie difuzata saptamanal, in weekend.

Claudiu Saftoiu a facut aceste afirmatii in sedinta de joi a Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

Saftoiu a spus in fata membrilor CNA ca "un parteneriat" in acest sens cu Loteria Nationala poate aduce TVR "un beneficiu lunar promitator", avand in vedere situatia financiara dificila in care se afla in prezent Televiziunea Romana.

Intrebat de jurnalistii aflati la sedinta CNA in ce va consta exact parteneriatul TVR cu Loteria Romana, Claudiu Saftoiu a spus: "Impreuna cu Loteria Nationala suntem in discutii ferme cu privire la realizarea unei emisiuni pe sistemul bingo (...) intr-un interval orar care sa permita atragerea de audienta si bineinteles de publicitate, pentru ca este foarte important de retinut ca tipul de emisiune pe care-l vom face impreuna cu Loteria Nationala este unul de tipul win-win. Si Loteria Nationala are nevoie de bani, de profit, si noi de asemenea, pentru a ne mai scadea din datorii".

Pe de alta parte, raspunzand unei alte intrebari, Claudiu Saftoiu a spus ca emisiunea va fi una saptamanala. "Este, de principiu, o emisiune plasata in weekend, saptamanala si care sa creeze un obicei", a spus Saftoiu.

El a precizat ca nu a fost stabilit inca intervalul de difuzare a acestei emisiunii si nici momentul de cand ar urma sa fie difuzat acest program pe TVR.

Sursa: mediafax.ro

Foto: paginademedia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii