A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664835.2298.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SUPERSTITII DE REVELION. Ce trebuie sa faci de Anul Nou ca sa-ti mearga bine in anul ce vine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-12-2013, ora 10:02

SUPERSTITII DE REVELION. Ce trebuie sa faci de Anul Nou ca sa-ti mearga bine in anul ce vine

Articol de Madalina Irimia

O vorba din popor spune ca norocul ni-l mai facem si cu mana noastra. Astfel, pentru a avea un 2014 plin de noroc traditia spune ca trebui sa respectam cateva „reguli”. Indiferent unde am petrece REVELIONUL, SUPERSTITIILE de Anul Nou raman aceleasi.

Mai jos regasiti cateva dintre cele mai cunoscute SUPERSTITII DE REVELION.

- In noaptea de ANUL NOU trebuie sa porti rosu. Daca ti-ai pregatit deja costumatia pentru REVELION si nu contine niciun obiect vestimentar rosu, atunci puteti opta ca lenjeria intima sa aibe aceasta culoare. Potrivit superstitiilor, cel care este singur si poarta rosu in noaptea dintre ani isi va afla perechea in curand. Rosu este obligatoriu si in cazul celor care au deja partener. Aceasta culoare aduce noroc si o stare de bine.

- La cumpana dintre ani uitati de suparare sau de lacrimi. TRADITIA spune ca cine plange sau este suparat de REVELION asa va fi tot anul. Astfel, pentru a avea un 2014 plin de noroc si voie buna impacati-va cu toate cunostintele si alungati gandurile rele.

- O alta SUPERSTITIE DE REVELION mai spune ca la cumpana dintre ani trebuie sa ai bani in buzunar. Potrivit traditiei, cine va avea un portofel doldora de bani in noaptea de Anul Nou va avea bani tot restul anului.

- La ora 12 noaptea, mai exact cand se face trecerea dintr-un an in altul, puneti-va o dorinta. Potrivit acestei SUPERSTITII DE REVELION aveti toate sansele sa vi se indeplineasca.

Foto: ziarmm.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii