A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833685.7265.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SUA/alegeri: Donald Trump refuza sa isi ceara scuze pentru afirmatia ca John McCain nu ar fi erou de razboi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2015, ora 12:42

SUA/alegeri: Donald Trump refuza sa isi ceara scuze pentru afirmatia ca John McCain nu ar fi erou de razboi

Articol de Cristian Amariei
Donald Trump, miliardarul aspirant la nominalizarea republicana pentru Casa Alba, a refuzat duminica sa-si ceara scuze pentru comentariile sale din urma cu o zi in care afirma ca senatorul republican John McCain nu merita statutul de erou de razboi, transmite Reuters, mentionand ca magnatul controversat a declarat ca nu intentioneaza sa se retraga din cursa.

Intrebat la postul ABC daca ii datoreaza scuze lui McCain pentru afirmatia ca acesta este considerat erou de razboi pentru ca a fost luat prizonier, Trump a replicat: 'Nu, absolut deloc.' Referindu-se la sprijinul acestuia pentru veteranii de razboi, miliardarul a declarat ca 'John McCain a esuat', invocand intarzierile in acordarea asistentei medicale. 'Cred ca voi face mult mai multe pentru veterani decat a facut John McCain in multi, multi ani, cu toata vorbaria si niciun pic de actiune', a mai spus Trump.

McCain, 78 de ani, a fost pilot in timpul Razboiului din Vietnam. In octombrie 1967, aparatul sau a fost lovit de o racheta si el a fost obligat sa se catapulteze. Ranit si capturat la Hanoi, a ramas cinci ani si jumatate in captivitate, unde a fost torturat.

Donald Trump, 69 de ani, a evitat razboiul obtinand amanari multiple, potrivit unor documente publicate de presa in 2011, aminteste AFP.

Potrivit unor comentatori republicani, declaratiile despre senatorul McCain ar putea marca inceputul sfarsitului candidaturii sale, mentioneaza Reuters.

Doi dintre contracandidatii sai republicani, guvernatorul de Texas Rick Perry si senatorul de Florida Marco Rubio, vorbind la talk-show-uri diferite, au apreciat ca remarcile lui Trump il fac nepotrivit pentru calitatea de comandant-sef al armatei.

'Aceasta nu este doar o insulta pentru John McCain, care este in mod evident un erou de razboi si un mare om. Nu este doar absurd. Este ofensator. Este ridicol. si cred ca il descalifica (pe Donald Trump) pentru calitatea de comandant-sef', a declarat Rubio, la CNN.

La randul sau, Rick Perry, invitat la emisiunea 'Meet the Press' a NBC, a estimat ca Partidul Republican trebuie sa isi apropie comunitati diverse, nu sa le indeparteze, cu referire la recentele si amplu criticatele comentarii ale miliardarului despre imigrantii mexicani.

Donald Trump a respins apelurile unor competitori republicani de a se retrage din cursa, declarand ca acestia sunt pur si simplu suparati pentru faptul ca sondaje recente din Carolina de Nord, Nevada si alte state il plaseaza pe primul loc.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii