A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675411.6602.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SUA: Obama afirma ca Trump si Cruz, prin opiniile lor, le fac democratilor un serviciu in campania electorala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
09-04-2016, ora 10:41

SUA: Obama afirma ca Trump si Cruz, prin opiniile lor, le fac democratilor un serviciu in campania electorala

Articol de Cristian Amariei
Presedintele american Barack Obama a declarat vineri, la o intalnire cu donatori ai Partidului Democrat, ca Donald Trump si Ted Cruz, candidati in alegerile primare republicane, le fac un 'serviciu' democratilor prin expunerea unor opinii extreme in cadrul formatiunii lor in legatura cu chestiuni precum imigratia si securitatea nationala, relateaza Reuters.

"Cred ca Donald Trump si Ted Cruz ne-au facut un serviciu", a spus Obama, facand referire la pozitii precum restrictionarea intrarii musulmanilor si mexicanilor in SUA.

Obama a afirmat ca Trump si Cruz, principalii contracandidati in alegerile primare republicane, au deranjat 'establishment'-ul republican prin campaniile lor electorale insurgente.

Trump nu face decat sa exprime ceea ce unii din Partidul Republican spun de multi ani, a mai precizat Obama in fata a circa 100 de persoane participante la un dineu de strangere de fonduri.

"El a spus: 'stiti ce? Pot sa transmit acest mesaj cu mai mult fler, cu mai mult panas'", a declarat liderul de la Casa Alba.

"In zece luni, eu nu voi mai fi presedintele SUA. insa in 10 luni, contrar opiniei lui Trump, voi fi inca cetatean al SUA", a spus el, in uralele multimii.

Trump a pus la indoiala, in mai multe randuri, ca Obama, originar din Hawaii, s-ar fi nascut in SUA.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii