A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675041.0288.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

STENOGRAMA care dezvaluie cum a planuit Frunzaverde adunarea de voturi pentru Klaus Iohannis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-08-2015, ora 08:39

STENOGRAMA care dezvaluie cum a planuit Frunzaverde adunarea de voturi pentru Klaus Iohannis

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, liberalul Sorin Frunzaverde, a organizat cu patru zile inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale o sedinta in care a facut planul cum sa obtina cat mai multe voturi pentru Klaus Iohannis, reiese din rechizitoriul DNA prin care acesta a fost trimis in judecata pentru folosirea influentei pentru obtinerea unui folos necuvenit alaturi de vicepresedintele Ionesie Ghiorghioni.

Stenograme incendiare in dosarul lui Sorin Frunzaverde. O inregistrare in mediul ambiental a dovedit ca Frunzaverde a facut planul cu vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, la discutie participand si Laurentiu Ciobanu, secretarul CJ Caras Severin, scrie pressalert.ro.

Sorin Frunzaverde: Va impartiti primarii care au plecat de la noi. Aici intra fostii primari PDL si PNL. care au candidat sub PSD. Da? si maine si poimaine nu va vad la Consiliul Judetean, ma ocup eu de deseuri maine, voi pe teren, Vi-i impartiti de comun acord. Da?..(n.n. – nu se intelege)… la Sasca, acolo il trimit pe Secasan, da, ca acolo are.. (n.n. – nu se intelege)..Deci ideea este urmatoarea…(n.n. – nu se intelege)…suntem in relatii bune cu orice Guvern vine, dar noi dam banii pe 2015, 2016. Discutiile au loc intre voi intre patru ochi. Fiecare cu primaru…(n.n. – nu se intelege)… vin din partea domnului presedinte cu rugamintea de a vota Iohannis. Vom tine cont la impartirea banilor in 2015…(n.n. – nu se intelege)… Da? intre patru ochi! Voi cu primarul, da? (….)

Sorin Frunzaverde: Da. Maine si poimaine esti pe teren si te intalnesti cu fiecare secretar, afara de cei de la primariile PNL. Deci acolo unde avem primari nu te duci la secretari. Cu fiecare..Da? intre patru ochi! Pe Dorin sa-l scoti din birou, da? Ce probleme sunt.. hai..(n.n. – nu se intelege)… ce probleme sunt si atuncia: domnu presedinte va roaga sa incercati sa-l ajutati, importanta e si pozitia domniei sale, ca..(n.n. – nu se intelege).. al judetului si sa determinati oamenii sa voteze Iohannis. Da? E foarte bine pentru un echilibru care trebuie creat la nivel national. Da? La toti secretarii mai putin la cei care sunt..a..din primariile unde exista…(n.n. – nu se intelege)..Da?

Interlocutor:..(n.n. – nu se intelege).. Da. Trebuie sa ne impartim,,(n.n. – nu se intelege) (posibil) Ionesie Ghiorghioni: Da..(n.n. – nu se intelege)..de exemplu Bozovici..vorbim si cu el sau..ca asta..(n.n. – nu se intelege).. cu Lala..

Interlocutor: Da (posibil) Ionesie Ghiorghioni: ..(n.n. – nu se intelege)..ma duc si la ala..la….(n.n. – nu se intelege)..

Sorin Frunzaverde: …Auzi..(n.n. – nu se intelege).. intra si la ala la Bozovici, intra si la ala(?) Spune-i ca noi am inteles, ca oricum raman cu noi, dar vrem..(n.n. – nu se intelege)..acum un ajutor in turul doi. Important pentru noi ca judet, pentru mine.. bagati-ma si pe mine daca vreti, da?..(n.n. – nu se intelege)..cont. Sa se stie ca..(n.n. – nu se intelege)..mai ales voi. Interlocutor: Anu viitor..(n.n. – nu se intelege)..

Sorin Frunzaverde: PSD-ul nu mai are..(n.n. – nu se intelege)..in bani, ca nu mai are de unde. Au cheltuit tot in anu asta. Pe bugetele din..si 2015 si 2016. Ponta s-a vazut a… cu sacii an caruta, nu mai vad un ban de anu viitor. Sa nu creada ca Mocioalca va aduce vreun ban, nu va aduce nimic! I-au luat pe astia, foarte bine! Dar anunta-i(?) ca-i bugetarea noastra 2015, 2016 si-i rugam acuma sa ne ajute si ei. Da? (…..) Deci..(n.n. – nu se intelege)..ei..ei sunt importanti, tre sa le explicati clar – mai vin doua bugete..(n.n. – nu se intelege)..vom tine cont, ei is tot ai nostri. Domnu presedinte a inteles..(n.n. – nu se intelege)..n-a inteles, da in fine. Domn presedinte a inteles, da, dar acuma e timpu sa dovediti ca ramanem impreuna. Vine 2016, PSD-ul va fi in cadere, pentru ca nu poate sa ..(n.n. – nu se intelege).. Ponta….(n.n. – nu se intelege)..

In declaratia data la DNA, in calitate de martor, secretarul Ciobanu a confirmat ca a fost chemat la o discutie impreuna cu Ghiorghioni de catre Sorin Frunzaverde, iar presedintele CJ Caras Severin “ne-a mai cerut sa spunem ca mesajul vine din partea lui si ca doreste ca primarii si secretarii sa se implice in motivarea electoratului sa il voteze pe candidatul Klaus Iohannis. in aceasta intalnire, Frunzaverde Sorin i-a cerut in mod imperativ, vocal, si lui Ghiorghioni Ionesie sa se intalneasca cu primarii “migratori”, in principal cu primarii PSD, mesajul fiind acelasi, respectiv implicarea primarilor in motivarea electoratului sa il voteze pe candidatul Klaus Iohannis, cu precizarea ca, in functie de procentul obtinut, se va tine cont de alocarile bugetare pentru anii 2015 – 2016″. A doua zi dupa turul doi al alegerilor prezidentiale, Sorin Funzaverde si Ionesie Ghiorhioni au comentat rezultatele votului si au concluzionat ca o parte din rezultate se datoreaza si presiunilor facute in zilele anterioare, discutia fiind interceptata de SRI.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii