A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833818.9072.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SRI confirma ca teroristii au folosit cartele pre-paid pentru a vorbi din Romania in strainatate. Ce obiective erau vizate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-03-2016, ora 08:15

SRI confirma ca teroristii au folosit cartele pre-paid pentru a vorbi din Romania in strainatate. Ce obiective erau vizate

Articol de Cristian Amariei
Indivizi care au legaturi cu organizatii teroriste au folosit cartele preplatite, ca sa vorbeasca din Romania, in strainatate. Anuntul este facut chiar de Serviciul Roman de Informatii.

Mai mult, informatii recente arata ca aceste cartele ar fi utilizate pentru lansarea de amenintari la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o tara europeana.

"In Romania, indivizi afiliati organizatiilor teroriste au folosit cartele pre-paid pentru comunicare in exterior. Investigatia priveste inclusiv posibilitatea utilizarii unor astfel de cartele in atentatele din Europa. De altfel, informatii recente indica lansarea de amenintari la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o tara europeana de pe astfel de cartele", precizeaza SRI, ca reactie la informatiile aparute in spatiul public cu referire la cartelele nenominale din Romania.

SRI mentioneaza ca investigheaza, in cooperare cu institutiile din Sistemul National de Prevenire si Combatere a Terorismului si partenerii internationali, folosirea cartelelor nenominale romanesti in zone in care activeaza organizatii teroriste.

"SRI a reliefat constant necesitatea adoptarii unei legislatii privind cartelele pre-paid conforme cu normele UE", subliniaza sursa citata.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii