A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831956.237.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SONDAJ inainte de referendumul din Marea Britanie: Tot mai multi cetateni vor sa iasa din UE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-06-2016, ora 10:44

SONDAJ inainte de referendumul din Marea Britanie: Tot mai multi cetateni vor sa iasa din UE

Articol de Cristian Amariei
Cu numai cateva zile inainte de referendumul care parea sa decurga in favoarea lui Cameron, un sondaj YouGov plaseaza tabara pro-iesirii din UE in frunte, scrie Bloomberg.

Conform celui mai recent sondaj YouGov, tabara pro-iesirii din UE ar avea 45% din voturi, fata de 41%, cat ar cumula britanicii favorabili ramanerii in Uniunea Europeana, scrie Mediafax.

Pe 23 iunie, britanicii se pregatesc sa voteze daca ies sau nu din Uniunea Europeana. intrebarea majora este daca sondajele care arata un avans al celor care doresc sa paraseasca spatiul comunitar sunt doar simptome dinaintea unei victorii clare a premierului Cameron sau semne ca norocul ”i s-a terminat”. Multi britanici pun la indoiala credibilitatea sondajelor, avand in vedere ca in ultimele alegeri generale sondajele nu au reusit sa prezica o victorie a Partidului Conservator al lui David Cameron.

Luni, lira a scazut cu 0,63% in raport cu dolarul. Lira s-a depreciat in raport cu toate cele 10 valute principale, la numai cateva ore dupa ce s-au publicat rezultatele sondajelor.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: marea britanie, sondaj, ue
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii