A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832058.0256.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SIMONA HALEP victorie senzationala. A castigat turneul de la Dubai
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
22-02-2015, ora 09:33

SIMONA HALEP victorie senzationala. A castigat turneul de la Dubai

Articol de Cristian Amariei
SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 6-4, 7-6 (7/4) in finala turneului de la Dubai. Este al doilea titlu cucerit anul acesta de Simona Halep, dupa cel din luna ianuarie, de la Shenzen. prin aceasta victorie, Simona Halep a revenit pe locul 3 in ierarhia celor mai bune jucatoare de tenis.

SIMONA HALEP este merituoasa castigatoare a turneului de tenis de la Dubai (2,5 milioane dolari), ea confirmand statutul de cap de serie si practicand un tenis superb, care i-a adus al doilea titlu WTA din acest an, dupa cel din ianuarie, de la Shenzen.

In mai putin de doi ani SIMONA HALEP a reusit sa adune 10 trofee in circuitul profesionist, cifrele sale incredibile aducand-o din nou in trioul fruntas al celor mai bune jucatoare din lume, pe care l-a parasit timp de o saptamana, inaintea turneului din Emirate.

Finala de la Dubai a adus-o in fata Simonei pe cehoaica Karolina Pliskova, o jucatoare de 22 de ani, aflata pe locul 17 in lume, dar care a explodat in circuit in primavara anului trecut, iar acum bate la portile Top 10-ului. O jucatoare de 1,86 m, care i-a pus probleme Simonei, cu serviciul, dar compatrioata noastra a gestionat mai bine momentele cheie ale meciului.

In ambele seturi Simona a facut break-ul in game-ul al saptelea, iar daca primul set l-a castigat cu 6-4, in cel de-al doilea oboseala si-a spus cuvantul, iar compatrioata noastra si-a pierdut in trei randuri serviciul, dupa tot atatea break-uri. Experienta Simonei si-a spus insa cuvantul in tie-break, iar Simona a castigat cu 6-4, 7-6 (7/4), trecandu-si in palmares al zecea titlu WTA din cariera, fiind retribuita si cu un cec in valloare de 456.000 dolari.

In istoria de 15 ani a turneului de la Dubai, Simona Halep se inscrie pe lista unor jucatoare de legenda care au castigat trofeul, precum Martina Hingis (2001), Amelie Mauresmo (2002), Justine Henin (2003, 2004, 2006, 2007) sau Venus Williams (2009, 2010, 2014). Prin aceasta victorie, Simona Halep revine pe locul 3 in lume, depasind-o pe Petra Kvitova.

Saptamana viitoare Simona Halep va incerca sa-si apere titlul cucerit anul trecut la Doha, ea fiind a doua favorita a turneului care va incepe luni in capitala Qatarului. Calificata direct in turul secund, Simona Halep o va intalni pe invingatoarea partidei dintre frantuzoaica Alize Cornet si o jucatoare venita din calificari.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: simona halep, titlu, dubai
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii