A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675487.9268.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SIMONA HALEP este foarte dezamagita. Cum explica eliminarea de la Guangzhou
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-09-2015, ora 11:30

SIMONA HALEP este foarte dezamagita. Cum explica eliminarea de la Guangzhou

Articol de Cristian Amariei
Simona Halep a fost eliminata joi in sferturile de finala ale turneului de la Guangzhou de catre Denisa Allertova, numarul 74 mondial. Dupa meci, compatrioata noastra a explicat care cauzele infrangerii.

"Sunt foarte dezamagita de acest rezultat, dar trebuie sa spun ca adversara mea a jucat foarte bine. Am avut probleme din cauza atmosferei de aici, a fost foarte cald si umiditatea este mare", a explicat Simona Halep, dupa infrangerea, scor 4-6, 3-6, in fata cehoaicei Denisa Allertova.

"Ma bucur ca am revenit la Guangzhou dupa cinci ani de pauza si vreau sa multumesc publicului pentru sprijinul acordat. Spectatorii au fost fantastici! Poate voi avea sansa de a reveni aici in viitor pentru ca m-am simtit foarte bine", a mai spus Simona Halep.

Tot joi a fost eliminata in sferturile de finala la Guangzhou si castigatoarea trofeului in 2014, Monica Niculescu, de catre belgianca Yannina Wickmayer (scor 2-6, 2-6). in schimb Irina Begu este deja in semifinale la Seul, unde este cap de serie numarul 1, dupa ce a invins-o vineri cu 6-4, 7-5 pe suedeza Joanna Larsson.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii