A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834315.4293.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SIMONA HALEP, atacata dur de o fosta castigatoare de Wimbledon: „Nu are ce ii trebuie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
07-07-2015, ora 15:03

SIMONA HALEP, atacata dur de o fosta castigatoare de Wimbledon: „Nu are ce ii trebuie”

Articol de Cristian Amariei
Marion Bartoli, castigatoarea de acum doi ani a turneului de la Wimbledon, a comentat surprizele inregistrate la actuala editie, ea comentand in termeni foarte duri prestatia Simonei Halep in circuitul profesionist.

Simona Halep este jucatoarea care a pus capat carierei profesioniste a lui Marion Bartoli, victoria romancei in turneul de la Cincinnati, 3-6, 6-4, 6-1, in vara lui 2013, fiind ultimul meci al frantuzoaicei in circuitul profesionist. La aproape doi ani de la acea disputa, frantuzoaica a criticat-o foarte dur pe Halep, spunand intr-un interviu pentru L"Equipe ca romanca a avut o ascensiune artificiala in clasamentul WTA.

"Este una dintre jucatoarele care au urcat foarte repede in clasament fara a avea atuuri importante. Exista lacune, iar acestea sunt amplificate cand apare presiunea. Nu intelegeam de ce castiga atat de multe meciuri. Nu are ce ii trebuie. Cand nu ai mare lucru si esti tot timpul implicata in meciuri complicate, devine uzant", a declarat Marion Bartoli despre Simona Halep, in L'Equipe.

Simona Halep a fost eliminata anul acesta in primul tur la Wimbledon, de Jana Cepelova, dupa ce anul trecut a atins faza semifinalelor.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii