A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833616.5576.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SENATOR CERCETAT dupa ce un politist a reclamat ca a fost AGRESAT de acesta in sediul politiei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2014, ora 13:30

SENATOR CERCETAT dupa ce un politist a reclamat ca a fost AGRESAT de acesta in sediul politiei

Articol de Cristian Amariei

Un senator UNPR este cercetat pentru ultraj, dupa ce un politist a depus o plangere la Parchetul Judecatoriei Buzau in care a reclamat ca parlamentarul l-a agresat in sediul Politiei municipiului Buzau, pe motiv ca agentul i-a suspendat fiicei sale permisul de conducere.

Potrivit unor surse judiciare, senatorul UNPR, Constantin Popa, ar fi bruscat, in noaptea de miercuri spre joi, un politist in sediul Politiei municipiului Buzau, cerandu-i socoteala pentru faptul ca acesta i-a suspendat fiicei sale permisul de conducere.

Sursele citate sustin ca scandalul a fost aplanat la sosirea comandantului Politiei municipiului Buzau, comisar sef Marius Ivan, care ar fi discutat cu senatorul buzoian in biroul sau, dupa care cei doi ar fi plecat impreuna.

A doua zi dupa scandal, politistul a depus o plangere la Parchetul Judecatoriei Buzau, precum si un certificat constatator din care reiesea ca, in urma conflictului, i-a fost afectat un umar.

Senatorul UNPR, Constantin Popa, a declarat ca, in noaptea de miercuri spre joi, s-a aflat in sediul Politiei municipiului Buzau, insa doar pentru a discuta cu politistul respectiv, care l-ar fi urmarit in trafic.

Sursa: mediafax.ro

     
Tag-uri: senator, politist, Buzau
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii