ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-12-2013, ora 10:58

SECRETUL prin care nu se lipeste nicio RACEALA de tine in timpul iernii

Articol de Madalina Irimia

Suntem amenintati de o noua epidemie de gripa. Pe de alta parte, tot auzi de efectele negative pe care le pot avea vaccinurile. Ce sa faci atunci?

Scaparea ar putea veni din sertarul cu leacuri al bunicii. Iata cele mai bune remedii pentru sistemul imunitar, scrie Unica.ro.

Imunitatea organismului scade odata cu temperatura de afara, dar plantele care contin vitamina C te vor ajuta sa rezisti celor mai vitrege conditii. Nu ocoli nici produsele stupului, care au reale calitati in preventia bolilor sezonului rece.

Echinaceea, "vaccin" natural pentru imunitate

Echinacea este considerata un adevarat vaccin natural care intareste imunitatea impotriva virusurilor. Se poate folosi sub forma de ceai, comprimate, pulbere sau ca tinctura. Protejeaza organismul impotriva majoritatii bolilor infectioase si este recomandata persoanelor cu boli cronice si celor care au frecvent ganglionii sau amigdalele inflamate, sufera de raguseala si de rinita.

Catina, vitamina C pentru imunitate

Fructele de catina contin o concentratie foarte mare de vitamina C. Fructele proaspete pot fi conservate in miere. Amestecul se tine la frigider si se ia, dimineata si la pranz, cate o lingura. Mai poti folosi tinctura sau ulei extrase din aceasta planta.

Este indicata o cura de trei saptamani cu tinctura de catina, dupa care se fac doua saptamani de pauza. Apoi, se poate relua. Siropul de catina este si el foarte efi cient in prevenirea gripei. Poate fi baut diluat cu apa, dupa gust, de doua ori pe zi, dimineata si la pranz. Seara, este contraindicat pentru ca poate provoca insomnii.

Mai multe aici.

Foto: depici.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii