A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831794.823.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SCHIMBARI de la 1 iulie. Gazele se scumpesc, cresc AMENZILE, iar pretul energiei electrice scade usor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2015, ora 13:02

SCHIMBARI de la 1 iulie. Gazele se scumpesc, cresc AMENZILE, iar pretul energiei electrice scade usor

Articol de Cristian Amariei
Schimbari importante vor avea loc peste doar cateva zile. De la 1 iulie se scumpesc gazele, insa romanii vor plati facturi mai mici la energia electrica. De asemenea, salariul minim creste cu 8 procente, iar amenzile de circulatie vor fi si ele mai mari.

Cea mai importanta schimbare de la 1 iulie este cresterea facturilor la gazele naturale cu circa 12 la suta, informeaza Romania TV. Guvernul a negociat un nou calendar de liberalizare a preturilor pentru populatie cu institutiile internationale, iar prima crestere de pret din noul calendar se aplica de la 1 iulie. Romanii vor resimti scumpirea la iarna, cand se consuma mai multe gaze. Cei mai loviti vor fi cei care se incalzesc cu centrale de apartament pe baza de gaze naturale.

In schimb, facturile la energia electrica vor scadea usor, cu circa 1,5 la suta. Explicatia-liberalizarea preturilor aduce tarife mai mici cu rezervarea energiei consumate.

O alta modificare importanta de care beneficiaza peste 1 milion de angajati din Romania este majorarea salariului minim pe economie de la 975 de lei pana la 1050 de lei. Un sfert dintre salariatii din Romania sunt platiti cu salariul minim. De la 1 iulie, toti acesti angajati vor castiga mai mult.

Pe de alta parte, cresterea salariului minim mareste automat si amenzile de circulatie. De miercurea viitoare, un punct de amenda creste cu 8 procente, pana la 105 lei.

     
Tag-uri: scumpiri, amenzi, gaze
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii