ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-05-2014, ora 18:53

SCANDAL ENORM la PRO TV: angajatii in STRADA, POLITIA a intervenit

Articol de Cristian Amariei

Cativa politisti au ajuns astazi la sediul PRO TV, dupa ce au fost solicitati prin 112 de zeci de angajatii disponibilizati, scrie reportervirtual.ro.

Cei dati afara au chemat fortele de ordine pentru ca nu a fost o concediere ca la carte, ci au fost anuntati, apoi imediat li s-au confiscat telefoanele pe firma, le-au fost inchise calculatoarele si au fost scosi din cladire cu bodyguarzii, scrie reportervirtual.ro.

"Ni s-a spus ca inceteaza colaborarea cu noi si sa parasim cladirea in jumatate de ora. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos sa plecam ca sa nu le facem probleme. Ne-au intrerupt calculatoarele fara niciun motiv.

"In acest moment, asteptam sa ne dea o hartie pentru ca nu avem niciun fel de explicatie legata de motivul restructurarii", a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit sa-si pastreze anonimatul, pentru pagina de media. De la departamentul de PR au fost concediate 10 persoane, desfiintandu-se intregul departament de PR si Comunicare pentru toate posturile detinute de Pro TV S.A. Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar si posturile de radio.

Urmatorul departament vizat de concedieri este cel de promo, care numara 20 de angajati, sustine aceeasi sursa.

Realizatorul TV Dan Cruceru si intreaga echipa a emisiunii Povestiri Adevarate a fost restructurata. Astfel, 30 de persoane si-au pierdut locurile de munca, scrie paginademedia.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii