A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665066.068.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SANSELE erau de 1 la 250.000! Doua femei din Marea Britanie, bune prietene, au reusit IMPOSIBILUL
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-12-2013, ora 11:04

SANSELE erau de 1 la 250.000! Doua femei din Marea Britanie, bune prietene, au reusit IMPOSIBILUL

Articol de Madalina Irimia

Kelly Seymour si Victoria Bolger doua femei din Marea Britanie, ambele de 31 de ani si prietene din copilarie, au reusit o performanta incredibila, care a uimit atat medicii cat si presa locala, scrie Jurnalul.ro.

Cele doua tinere sunt cele mai bune prietene inca de la varsta de trei ani. Au mers la gradinita impreuna, la scoala si apoi au urmat cursurile aceluiasi liceu.

Marea surpriza a cele doua prietene a venit in urma cu noua luni, atunci cand au descoperit ca sunt amandoua insarcinate. Insa sansele sa se intample ceea ce a urmat erau de 1 la 250.000, potrivit Daily Mail.

Kelly si-a sunat prietena in cursul diminetii de luni sa o anunte ca a intrat in travaliu. La scurt timp dupa ce a ajuns la spital, a aflat ca si Victoria urma sa nasca in aceeasi zi, la acelasi spital. Tinerele au devenit mamele unor baietei perfect sanatosi, dupa ce au nascut la o distanta de numai doua ore una de cealtata.

Uimirea celor doua a fost cu atat mai mare cu cat ele nu erau programate initial sa nasca nici macar in aceeasi saptamana, cu atat mai putin in aceeasi zi.

Foto: nottinghampost.com

     
Tag-uri: femei, copii, nastere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii