A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662212.5001.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-au facut o serie de amendamente la serviciile de la Centrul Expozitional Moldova
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-01-2013, ora 16:16

S-au facut o serie de amendamente la serviciile de la Centrul Expozitional Moldova

Articol de Madalina Irimia

Consilierii locali au votat azi doua amendamente la regulamentul privind preluarea managementului Centrului Expozitional Moldova. Astfel, s-a redus perioada in care poate fi concesionat contractul de management al Centrului Expozitional Moldova, iar perioada de achitare a sumelor stranse din activitatea centrului vor fi achitate in termen de o luna.

Am introdus amendamente, perioada mai scurta a contractului de concesiune. In discutiile reciproce s-a ajuns la concluzia ca perioada de 49 de ani era prea mare. Credem ca o perioada de 10 ani este o perioada rezonabila. Un alt amendament vizeaza ca sumele care se strang sa ajunga in visteria Consiliului Local in cel mult 30 de zile”, a spus viceprimarul Mihai Chirica.

Cu toate acestea, pana acum nicio firma din Iasi nu s-a aratat interesata de a incheia un contract pentru concesionarea managementului Centrului Expozitional.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii