A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834374.9364.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi la pescuit fara a avea autorizatie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-01-2015, ora 08:36

S-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi la pescuit fara a avea autorizatie

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, doi barbati care desfasurau activitati de pescuit comercial fara autorizatie.

In data de 10 ianuarie, in jurul orei 15.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia combaterii braconajului piscicol au depistat, in zona kilometrului 183 al fluviului Dunarea, doi barbati care pescuiau comercial cu ajutorul unei plase din ata, dintr-o barca din fibra, avand atasat un motor marca Honda de 20 C.P.

Potrivit ITPF Iasi, „In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca cele doua persoane sunt cetatenii romani G. C. in varsta de 50 de ani si M.M. B. in varsta de 30 de ani care desfasurau activitati de pescuit comercial fara a detine autorizatie in acest sens.”

Plasa de pescuit din ata, in valoare de 500 lei, barca in valoare de 4.000 lei si motorul Honda in valoare de 4.500 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Politistii de frontiera braileni au intocmit dosar penal pe numele celor doua persoane pentru savarsirea infractiunilor de „pescuit comercial sau sportiv fara licenta sau autorizatie de pescuit” si „folosirea la pescuit de catre persoanele neautorizate a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.”

Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii