ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2016, ora 11:26

S-a trezit cu 4 milioane de dolari in cont. Ce a urmat seamana cu un scenariu de film

Articol de Cristian Amariei
O tanara de 21 de ani a fost arestata pe aeroportul din Sidney in timp ce se pregatea sa plece din Australia; numele ei este Christine Jiaxin Lee, iar povestea ei este uluitoare.

In urma cu 4 ani, Christine a descoperit ca in contul sau Westpac se gasesc nu mai putin de 4,6 milioane de dolari. Problema era ca aceste fonduri erau transferate sub forma de overdraft, dintr-o evidenta greseala a bancii; tanara a ignorat acest lucru si a inceput sa cheltuie banii pe genti, haine sau calatorii.

Cand a fost arestata pe aeroportul din Sidney, i s-a adus la cunostinta faptul ca trebuie sa returneze 3,3 milioane de dolari.

Judecatorii i-au setat o cautiune de 1.000 de dolari, cu conditia ca ea sa se prezinte de doua ori pe zi la o sectie de politie de langa Sidney. Avocatul sau a explicat fortelor de ordine ca banii au fost cheltuiti pe articole vestimentare si ca acuzatia de frauda este una exagerata: "Ei i-au virat banii in cont", a explicat avocatul. "Ea trebuie fara doar si poate sa returneze, dar faptul ca i-a cheltuit nu reprezinta o infractiune."

Procesul Christinei Jiaxin Lee va incepe pe data de 21 iunie la Sidney.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Tag-uri: bani, aeroport, arest
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii