ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2014, ora 10:57

S-a intamplat in direct, in timp ce era la TV. Ce face barbatul din spatele ei. Imaginile fac ocolul internetului

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Brazilia a fost jefuita LIVE, in timpul unei emisiuni tv, in Rio de Janeiro, in timp ce isi spunea parerea despre rata ridicata a criminalitatii din oras, scrie stirileprotv.ro.

Femeia, a carei identitate nu a fost facuta publica, tocmai ii spunea reporterului ca echipajele de politie lipsesc cu desavarsire de pe strada in timpul zilei, cand un hot a trecut in fuga pe langa ea si i-a smuls lantul de aur de la gat, potrivit Daily Mail. Hotul nu a reusit sa fure bijuteria subtire, insa a rupt-o, dupa care a traversat in fuga strada, printre masini.

Reporterul care lua interviul, angajat la RJTV, a lasat microfonul si a pornit in urmarirea hotului, insa acesta s-a dovedit a fi foarte rapid si a disparut in multime.

Orasul Rio are una din cele mai ridicate rate ale criminalitatii din lume. Anul trecut, doar in luna august, in acest oras au fost inregistrate 406 crime, cu 40 la suta mai multe decat in aceeasi perioada a anului 2012. Tot in august, s-au comis 629 de jafuri numai in mijloacele de transport in comun.

Aceasta filmare este si un avertisment pentru toti fanii fotbalului care vor calatori in Brazilia vara aceasta, pentru campionatul mondial. Recent, autoritatile au facut descinderi cu militari inarmati si elicoptere in cartierele marginase ale orasului, in tentativa de a retine gruparile de hoti inaintea competitiei.

     
Tag-uri: furt, Brazilia, TV
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii