A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756838.8043.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-a eliberat dintr-o cutie incuiata aruncata dintr-un avion, de la 4.420 metri! ( VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-08-2013, ora 09:13

S-a eliberat dintr-o cutie incuiata aruncata dintr-un avion, de la 4.420 metri! ( VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Cascadorul american Anthony Martin s-a eliberat, marti, dintr-o cutie incuiata aflata in cadere libera, aruncata dintr-un avion de la altitudinea de 4.420 de metri, dupa ce a reusit mai intai sa isi scoata catusele si sa deschida incuietoarea acelei cutii in mai putin de un minut.

"Multumesc lui Dumnezeu ca totul a mers bine", a declarat cascadorul in varsta de 47 de ani, originar din statul Wisconsin, dupa performanta sa. "E bine ca ma aflu aici. E bine ca sunt in viata", a adaugat el.

Anthony Martin a repetat astfel o cascadorie pe care a facut-o in urma cu 25 de ani, despre care asociatii lui spun ca este una dintre cele mai periculoase din lume.

Cascadorul a avut mainile incatusate, prinse sub o curea in jurul taliei, iar mana lui dreapta a fost legata in interiorul cutiei. Un lacatus a defectat incuietoarea cutiei, pentru ca aceasta sa nu poata fi deschisa cu o cheie.

Anthony Martin a avut la dispozitie aproximativ 40 de secunde din momentul in care a fost aruncat din avion pentru a-si elibera mainile, sa iasa din cutie, sa deschida parasuta si sa aterizeze in conditii de siguranta.

Cutia in care se afla cascadorul a fost aruncata din avion deasupra unui camp agricol din localitatea Serena din apropiere de Chicago.

Doi parasutisti au sarit in acelasi timp cu cascadorul, pentru a stabiliza cutia in care se afla acesta. Cutia era echipata cu o parasuta care oferea o anumita stabilitate, dar nu a incetinit semnificativ coborarea. Cei doi parasutisti nu aveau asupra lor echipamentul necesar pentru a deschide cutia si pentru a-l salva pe Anthony Martin daca acesta esua in incercarea sa.

Potrivit site-ului sau oficial, Anthony Martin a mai reusit sa se elibereze de catuse in timp ce executa un salt cu parasuta, a iesit din mai multe custi scufundate in apa sub un strat de gheata, a iesit din celule de inchisoare dupa ce fusese imobilizat intr-o camasa de forta si a reusit sa evadeze dintr-un seif din otel.

Sursa: mediafax.ro

     
Tag-uri: cascador, cutie, inaltime
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii