A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662084.1679.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-a dat startul recrutarilor pentru joburile sezoniere. Vezi unde poti lucra si cat poti castiga
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-03-2013, ora 13:21

S-a dat startul recrutarilor pentru joburile sezoniere. Vezi unde poti lucra si cat poti castiga

Articol de Madalina Irimia

Agentiile de recrutare au inceput deja procesul de angajare pentru posturile disponibile in perioada verii, cele mai multe oferte fiind pentru Grecia si Cipru.

Printre avantajele unui astfel de program se numara faptul ca, la sfarsitul cursurilor de calificare, oferite de majoritatea firmelor in mod gratuit, primiti o diploma recunoscuta international in domeniul ales.

Compania Work Experience cauta tineri cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, pentru contracte pe o perioada de 6 luni, in statiuni aflate la Marea Egee. Joburile sunt in hoteluri de cinci stele, restaurante, terase si pe plajele statiunilor.

Pentru a aplica la aceste posturi nu este obligatoriu sa fiti student si nici sa aveti calificare, desi acest lucru s-ar considera un avantaj. In schimb, trebuie sa cunoasteti limba engleza cel putin la nivel conversational.

Potrivit anuntului de recrutare, salariul incepe de la 500 de euro pe luna, fiind asigurate gratuit cazarea si trei mese pe zi, in timp ce programul de lucru este de 8 - 10 ore/zi. De asemenea, in prealabil, compania ofera training gratuit.

Integral pe ziare.com

Foto: citynews.ro

     
Tag-uri: rectrutare, job, sezon
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii