ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-05-2014, ora 18:28

S-a angajat la McDonald's cand avea 15 ani si a inceput o colectie. Cum arata astazi camera cu toate jucariile Happy Meal

Articol de Cristian Amariei

Mike Fountaine, un american in varsta de 60 de ani din Pennsylvania, iubeste McDonald's atat de mult incat a strans 75.000 de suveniruri din aceste restaurante de cand a pornit colectia, in 1969, scrie stirileprotv.ro.

Barbatul detine peste 1.000 de pahare McDonald's si aproape fiecare jucarie din istorie care a fost distribuita la meniul Happy Meal, potrivit Daily Mail.

Desi colectia sa contine deja 398 de categorii de produse, Mike nu intentioneaza sa se opreasca si vrea sa adauge inca 100 de noi suveniruri in fiecare luna.

"Colectia asta inseamna totul pentru mine, este munca mea de o viata. Am petrecut mii si mii de ore pentru completarea ei", a spus Mike.

Acesta s-a angajat la McDonald's in 1968, pe cand avea doar 15 ani si spune ca este mandru sa faca parte din familia McDonald's.

Americanul a lucrat timp de 50 de ani la McDonald's, avansand la postul de manager adjunct in 1972.

Acum, Fountaine administreaza doua restaurante pe care le-a deschis sub franciza McDonald's si spune ca nu ar putea sa puna un pret pe intreaga sa colectie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii