A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664237.942.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-a ales cu dosar penal pentru ca a incercat sa mituiasca doi politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2013, ora 16:15

S-a ales cu dosar penal pentru ca a incercat sa mituiasca doi politisti

Articol de Madalina Irimia

Doi politisti de frontiera galateni au refuzat 60 euro mita propusa de un barbat cu dubla cetatenie Republica Moldova si Bulgaria, pentru a nu-si indeplini atributiile conferite de lege si au sesizat Directia Generala Anticoruptie. Persoana nu indeplinea conditiile legale pentru a i se permite intrarea in Romania si este cercetata pentru dare de mita.

Miercuri, 10 aprilie a.c., ora 20.15, politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au sesizat Directia Generala Anticoruptie (D.G.A.) - Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Galati despre faptul ca D.A.D., cu dubla cetatenie Republica Moldova si Bulgaria, a oferit suma de 60 euro cu titlu de mita, la doi politisti care efectuau controlul de frontiera, pentru a i se permite accesul pe teritoriul Romaniei, intrucat acesta nu indeplinea conditiile prevazute de lege. Imediat a fost constituita echipa operativa din lucratori ai Serviciului Judetean Anticoruptie Galati, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, care s-a deplasat la P.T.F. Oancea, ocazie cu care a fost constatata infractiunea denuntata de politistii de frontiera. Procurorul a dispus inceperea urmaririi penale fata de D.A.D. pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, fapta prevazuta si pedepsita de art. 255 din Codul penal, raportat la art. 7 alin. 2 din Legea nr. 78/2000 si cercetarea sa in stare de libertate”, informeaza IJPF Iasi.

Foto: publik.md

     
Tag-uri: mita, frontiera, Galati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii