A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664850.7684.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rusia va desfasura sisteme antiracheta S-400 in Crimeea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-07-2016, ora 12:01

Rusia va desfasura sisteme antiracheta S-400 in Crimeea

Articol de Madalina Irimia
Armata rusa a anuntat vineri ca va desfasura sisteme de aparare antiaeriana si antiracheta S-400 ultramoderne in Crimeea, peninsula ucraineana anexata in martie 2014, informeaza AFP.

Aceste sisteme vor fi instalate in regim permanent, incepand din luna august, la Feodosia, in estul peninsulei, a declarat pentru agentia de presa RIA Novosti un responsabil al armatei ruse, Evgheni Oleinikov.

S-400 este un sistem de aparare antiaeriana si antiracheta ultramodern, cu o raza de 400 kilometri. In afara celor instalate pe teritoriul sau, Rusia a mai desfasurat sisteme S-400 in special la baza sa aeriana de la Hmeimim din Siria.

Sisteme S-400 ar urma sa fie desfasurate la principalele baze navale ale marinei ruse din Extremul Orient, la Vladivostok si la Viliucinsk, in Kamceatka.

Dupa anexarea Crimeii, in martie 2014, Moscova si-a intarit prezenta militara in peninsula, desfasurand avioane de vanatoare si intentionand sa redeschida o statie de alerta antiracheta. In plus, autoritatile ruse vor sa aloce peste 1,75 miliarde de euro pana in 2020 pentru dezvoltarea flotei Marii Negre, cu baza la Sevastopol, mentioneaza AFP.

Rusia si-a exprimat in repetate randuri nemultumirea vizavi de instalarea scutului antiracheta de la Deveselu, in Romania, declarand ca se simte amenintata si ca va riposta.

Federatia Rusa va fi nevoita sa initieze contramasuri la desfasurarea scutului american antiracheta in Romania si Polonia, iar populatia acestor tari 'nu va fi fericita sa constate ca s-a pomenit tinta', a declarat politologul Kirill Koktis, informeaza vineri agentia de presa RIA Novosti.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii