A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662292.1183.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rusia considera ca este prea devreme pentru a discuta despre o misiune de mentinere a pacii in estul Ucrainei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-05-2015, ora 13:16

Rusia considera ca este prea devreme pentru a discuta despre o misiune de mentinere a pacii in estul Ucrainei

Articol de Madalina Irimia
Rusia a estimat vineri ca este prea devreme sa se discute despre desfasurarea unei misiuni de pace in estul Ucrainei, aflat in razboi, inainte ca acordul de pace semnat in februarie sa fie pus complet in aplicare, relateaza vineri AFP.

''Inainte ca textul acordului de la Minsk si dispozitiile sale concrete sa fie puse in aplicare, credem ca ar fi o eroare sa se ridice alte chestiuni, inclusiv cea referitoare la unitati de mentinere a pacii'', a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, agentilor ruse de presa.

Joi, presedintia ucraineana afirma intr-un comunicat ca presedintele rus a acceptat pentru prima data posibilitatea privind desfasurarea unei misiuni de mentinere a pacii in estul rebel prorus al Ucrainei, dupa ce Petro Porosenko si Vladimir Putin au vorbit la telefon cu liderii francez si german.

Nici Moscova si nici Parisul n-au facut insa nici o mentiune referitoare la o posibila forta de mentinere a pacii in comunicatele lor difuzate dupa conversatii.

Intrebat vineri daca Putin si-a dat acordul pentru o forta de mentinere a pacii in estul Ucrainei, Peskov a raspuns: ''Nu, nu este adevarat''.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: rusia, ucraina, pace
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii