A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662151.431.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rusia avertizeaza NATO inainte de summit-ul de la Varsovia: Actiunile lor nu vor ramane fara raspuns
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-07-2016, ora 10:48

Rusia avertizeaza NATO inainte de summit-ul de la Varsovia: Actiunile lor nu vor ramane fara raspuns

Articol de Madalina Irimia
Rusia va adopta masuri militare ca reactie la decizia Aliantei Nord-Atlantice de suplimentare a capacitatilor in Europa de Est, avertizeaza Ministerul rus de Externe, precizand ca problemele generate de NATO "nu vor ramane fara reactie" din partea Moscovei, scrie Mediafax.

"Nu exista nicio amenintare de tip real la adresa NATO din partea Rusiei. Am initiat procesul de modernizare a armatei si efectuam exercitii militare, dar aceste lucruri se intampla pe teritoriul rus, nu trimitem trupe in strainatate", a declarat Maria Zaharova, purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe.

"Vedem ca Statele Unite au inceput sa interactioneze treptat cu Rusia in domeniul militar, dar, cu cat situatia evolueaza pe plan regional, cu atat consideram mai mult ca este necesara cooperare", a subliniat Zaharova, potrivit agentiei Tass.

"Urmarim activitatile Aliantei Nord-Atlantice. Daca decizia NATO este sa suplimenteze capacitatile militare si sa intensifice abordarea agresiva, aceste lucruri nu vor ramane fara reactie. Actiunile NATO nu vor ramane fara un raspuns adecvat. Suntem preocupati de activitatile NATO la frontierele ruse", a subliniat oficialul de la Moscova.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii